Asigurari

Asigurarea Rca

Asigurarea RCA este o asigurare prin care terții prejudiciați în urma unui accident auto, produs din vina conducătorului auto asigurat, primesc despăgubiri pentru daunele materiale și/sau decesul ori vătămările corporale suferite în acel accident.
citeste mai mult >>

Asigurarea Casco

CASCO este o asigurare facultativă în baza căreia societatea de asigurare achită despăgubiri pentru avariile accidentale (parțiale sau totale) și/sau furtul (parțial sau total) suferite de vehiculul asigurat și înscris în polița de asigurare.
citeste mai mult >>

Asigurarea pentru locuinta

Persoanele fizice şi juridice sunt obligate să îşi asigure împotriva dezastrelor naturale(cutremure, alunecări de teren şi inundaţii) toate construcţiile cu destinaţia de locuinţă, din mediul urban sau rural, aflate în proprietatea acestora şi înregistrate în evidenţele organelor fiscale.
citeste mai mult >>

Asigurarea de viata

Asigurarea de viata este un mijloc de protectie financiara a unui individ si a familiei sale. Ca mijloc de protectie al individului, asigurarea de viata creaza un venit suplimentar pentru un anumit moment din viata prin asigurarea unui capital sau a unei pensii. De asemenea, asigurarea de viata vine in sprijinul individului in momentul in care acesta, in urma unui accident, are nevoie de sprijin financiar.
citeste mai mult >>

Asigurarea medicala pentru calatorie

Prin asigurare se acopera cheltuielile medicale sau de repatriere, necesare a fi efectuate de Asigurat, ca urmare a imbolnavirii in timpul calatoriei in strainatate sau a unui accident survenit in aceasta perioada.
citeste mai mult >>

Malpraxis

Personalul medical care acorda asistenta medicala, in sistemul public si/sau in cel privat, va incheia o asigurare de malpraxis pentru cazurile de raspundere civila profesionala pentru prejudicii cauzate prin actul medical.
citeste mai mult >>